Over Timo

Over_Timo_Header-image

Dit ben ik met waar het voor mij echt om draait: Mijn prachtige vrouw Janneke, ons prachtige dochtertje Pip en een tweede wondertje onderweg!

Daarnaast ben ik trotse eigenaar van:

Physis_Academy_Logo

Physis Academy, één van de top drie vitaliteit opleidingen in Nederland voor medisch professionals. (Doneert 10% van de winst aan Physis Educatie)

Physis_Educatie_Logo

Physis Educatie, een non-profit organisatie die vitaliteit be’GRIJP’baar maakt voor kinderen. En ze van hun klachten afhelpt die o.a. veroorzaakt worden door stress.

Timo_Hans_Logo_Light

Timo Hans de spreker, waar ik de unieke ontwikkelde visie op gezondheid en vitaliteit mag delen met het grote publiek! (Doneert 50% van de omzet aan Physis Educatie)

Ik was niet altijd al die man met een krachtige uitstraling. Als kind ben ik veel gepest, droeg een buitenboord beugel en stotterde enorm, vooral voor groepen! Mijn mentor op de middelbare school sprak de woorden: “Timo kan het leuk doen later, zolang hij maar niets met mensen doet”.

Daarbij heb ik vroeg in mijn carrière enorm veel stress ervaren door mijn perfectionisme, altijd maar meer en beter willen en een ongezonde werkdruk met veel deadlines. Ik weet als geen ander wat dit doet met je focus en zelfvertrouwen. 

Alles wat we meemaken
vormt ons tot wat we nu zijn.

Dit zorgt ervoor dat ik niet alleen een goed inhoudelijk verhaal kan vertellen, maar dat ik ook in staat ben om:

  • Ervaringen te delen tijdens mijn keynote’s die de zaal echt raakt.
  • De zaal te laten voelen wat de urgentie is van een andere stress-aanpak.
  • Mensen te inspireren en aan te zetten tot actie!