Hoe gaat het in zijn werk?

 

Het eerste contact is met het Sprekersbureau Quality Bookings. Door dit bureau wordt Timo exclusief vertegenwoordigd.

Tijdens dit contact worden de opdracht, de beschikbaarheid en het budget besproken. Is er een match? Dan volgt snel de intake met Timo zelf. 

Quality Bookings is telefonisch bereikbaar: 036 848 1121

 

Of via de mail: info@quality-bookings.nl

U wordt dan z.s.m. teruggebeld. 

 

De intake met Timo duurt gemiddeld tussen de 30-45 minuten. Twee punten die de rode draad van het gesprek vormen zijn waarde en afstemming.

 

Waarde:

Naar welke waarde zijn jullie op zoek? Wat willen jullie dat er verandert voor de mensen in de zaal? En pas ik als persoon ook bij wat jullie willen uitstralen die dag? 

Drie mooie vragen om snel tot de kern te komen en om te kijken of we daadwerkelijk een match zijn.

 

Afstemming:

Voorwerk is cruciaal! Wat voor publiek zit er in de zaal? Wat is veelgebruikt vakjargon? Wat voor zaken spelen er binnen het bedrijf of de beroepsgroep? Wanneer ze last hebben van stress, welke klachten ervaren ze dan?

 

Dit is cruciale informatie om de keynote optimaal af te kunnen stemmen op het publiek, zodat zij elk deel herkennen om vervolgens daadwerkelijk anders naar stress te kunnen gaan kijken.

Tijd voor het event dus!

Timo is altijd ruim van tevoren aanwezig om het beeld en geluid te testen, een praatje te maken en zich verder voor te bereiden.

Tijdens de keynote is het uiteraard showtime! Interactie met het publiek, inspiratie, praktische voorbeelden en visuals die volledig door zijn team zijn ontwikkeld.

Na de lezing doet Timo niets liever dan zich nog even mengen met het publiek. Om extra vragen te beantwoorden en ervaringen te delen.

Spreken gaat niet alleen over ‘op een mooi groot podium staan’. Nog belangrijker is dat de hele beleving klopt zodat iedereen in de zaal die prachtige resultaten kan behalen!

En daarom is er meer! Lees verder onder het kopje ‘Nazorg’.

Eenmaal geïnspireerd in de zaal, lijkt het zo gemakkelijk: “Hier ga ik morgen mee aan de slag!”. Toch stromen mailtjes de volgende dag gewoon binnen en blijken de deadlines gewoon nog te bestaan.

Het kan niet zo zijn dat dit de reden is om geen resultaat te behalen! Daarom heeft Timo met zijn team een online stress cursus ontwikkeld. Deze cursus bestaat uit korte video’s met praktische opdrachten. 

Jouw personeel, of deelnemers van het event, ontvang(t)en na de keynote een link en een wachtwoord. De cursus zal altijd gratis toegankelijk blijven en wordt gaandeweg aangevuld met veelgestelde vragen en nieuwe inzichten!